Mijn naam is Gabriella.

Heb jij al eens een piercing in Utrecht laten zetten? Dan is er best een grote kans dat wij elkaar al eens hebben gezien. Na 16 jaar in andermans zaak te hebben gewerkt, heb ik besloten dat het tijd was voor de volgende stap: de next level in mijn piercing carrière

 

Als 16 jarige ben ik in de leer gegaan bij toen der tijd Studio Remi aan de Twijnstraat in Utrecht. Hier heb ik een opleiding afgerond en met veel plezier nog een hele tijd gewerkt. Augustus 2022 pierce ik al weer 17 jaar! Wat vliegt de tijd. 

Over de jaren heen heb ik niet alleen in verschillende shops gewerkt maar ook in verschillende steden. Afgelopen jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in Utrecht. Als rasechte Utrechter heb ik dan ook besloten dichtbij mijzelf te blijven en met mijn eigen onderneming neer te strijken in Utrecht.

 

Door de jaren heen is piercen nooit gaan vervelen. De vele verschillende mensen van diverse leeftijden zorgen telkens weer voor leuke, nieuwe ervaringen. Piercen is mijn lust en mijn leven en ik vind het fantastisch dat ik mijn passie elke dag mag delen met anderen. 

 

Next Level staat niet alleen voor de volgende stap in mijn piercing carrière, maar ook voor de kwaliteit die ik aflever aan mijn klanten. Ik kijk niet alleen naar het hier en nu, maar visualiseer ook het resultaat voor de langere termijn. Zo kan ik samen met jou het mooiste eindresultaat bereiken. Een piercing neem je tenslotte om daar een lange tijd plezier aan te beleven.

 

Na een fantastisch eerste jaar, hebben we besloten te gaan uitbreiden met het zetten van Toothgems. Hiervoor hebben wij beide een certificaat behaald bij Xtreme Smile

Mijn naam is Stefanie, 35 jaar en ook een ras echte Utrechter. 

 

Sinds eind Augustus 2023 ben ik gestart als leerling body piercer bij Next Level Piercings en sinds Dec 2023 heb ik mijn vakbekwaamheid certificaat behaald voor het zetten van Toothgems. Na een half jaar training tot professioneel body piercer beheers ik al een aardige basis. Je zal mij nu vooral oren zien piercen, klaarleggen van materialen, aftekenen en meekijken met de rest.

 

Voor Gabriella ben ik geen onbekende. Sinds 2005 ben ik al betrokken geweest bij het begin van haar opleiding tot Professional body piercer en ook bij het behalen van haar vergunning voor Next Level piercings heb ik geholpen. 

 

Mijn liefde voor piercings begon toen ik mijn neus liet piercen in 2003. Ondertussen heb ik al +/- 50 piercings laten zetten.

 

Ik zie jullie met veel enthousiasme te tegemoet.